Ρυθμίσεις ΠροφίλΧρήσιμοι σύνδεσμοι

Revithis & Partners Group, Πρακτορείο ακινήτων , Ελλάδα, Αθήνα, Αθήνα

Revithis & Partners Group
Πρακτορείο ακινήτων
Αποκριτικότητα
Τοπική Γνώση
Διαπραγμάτευση
Αρμοδιότητα
(0 Κριτικές)
Μιλάμε
Ελληνικά

Η BigEstate είναι θυγατρική εταιρεία της Revithis & Partners Group of Companies. Ασχολείται με την προώθηση κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων, τις ανακαινίσεις, τις επενδύσεις και μέσω της BigEnergy με τις αγοραπωλησίες αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων.

H Revithis & Partners Group of Companies ιδρύθηκε το 1989 και έχει ηγετική θέση στην αγορά σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά ακινήτων. Το γραφείο μας δουλεύει με έμπειρους και σοβαρούς συνεργάτες που θα σας καθοδηγήσουν βήμα βήμα στην αγορά, ενοικίαση ή πώληση κατοικίας, κτιρίου ή εμπορικού ακινήτου στην Ελλάδα.

Στο χαρτοφυλάκιό μας διαθέτουμε μια ευρεία συλλογή από πολυτελείς βίλες, διαμερίσματα, οικόπεδα, κατοικίες και εμπορικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες που παρέχουμε προσεγγίζουν με φροντίδα όλες τις ανάγκες σας, αν επιλέξετε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να μισθώσετε ή να ενοικιάσετε μέσω του γραφείου μας.

Στην Revithis & Partners Group of Companies οι πελάτες είναι φίλοι μας. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε σίγουροι ότι απαντώνται τα ερωτήματά τους και δίνουμε την προσοχή που απαιτείται προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Πιστεύουμε πάνω απ 'όλα στην εντιμότητα των υπηρεσιών και στη καλή σχέση με τον πελάτη. Επίσης, γίνεται σκληρή προσπάθεια για την επίτευξη καλύτερης τιμής και είμαστε περήφανοι για τον ιδρυτή μας και παράλληλα Πρόεδρος Συλλόγου Κτηματομεσιτών Αθηνών – Αττικής κ. Ιωάννη Ρεβύθη.

Γραφεία


Ελλάδα
Κεντρικό γραφείο
Αθήνα, Αθήνα
  • Μαραθώνος 2 Δροσιά 14572
  • +30 210 8135181
  • jrevithis@bigestate.eu

Η εταιρεία real estate προσφέρει ακίνητα σε:


Το μεσιτικό γραφείο προσφέρει επενδυτικών σχεδίων σε:


Το μεσιτικό γραφείο προσφέρει επιχειρήσεων σε:


Ιδιοκτησίες αυτής της εταιρείας (1662)


Υπηρεσίες


  • Ενοικίαση κατοικιών
  • Πώληση κατοικιών
  • Πώληση / μίσθωση εμπορικών ακινήτων

Κριτικές


Γνωρίζεις Revithis & Partners Group ?

Μοιραστείτε την εμπειρία σας με το γράψιμο μια κριτική.

Εγγραφή μορφή