Ρυθμίσεις ΠροφίλΧρήσιμοι σύνδεσμοι

Για εμάς


Η Domaza αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη, διεθνής πλατφόρμα διαφήμισης ακινήτων, η οποία «μιλά» πάνω από 20 γλώσσες, και διαθέτει πάνω από 70 τοπικά – ανα χώρα - websites σε 6 ηπείρους. (www.domaza.org).

 

Η Domaza καλύπτει ένα ευρύ πεδίο επισκεπτών, και σας προσφέρει την δυνατότητα να στοχεύσετε σε ένα ευρύ, ποικιλόμορφο και διεθνές κοινό, καθώς και να χτίσετε συνεργασίες και συμβάσεις με το εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες της Domaza ωφελούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στην αγορά του διεθνούς real estate

 

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε όλους τους πελάτες μας στους τομείς της αγοράς, της πώλησης, της εκμίσθωσης και ενοικίασης των ακινήτων τους με το μικρότερο κόστος και την ελάχιστα απαιτούμενη προσπάθεια, σε όποιο σημείο του κόσμου αυτοί βρίσκονται! 

Στοχος μας αποτελεί η διεθνοποίηση του τομέα των ακινήτων. Τον εν λόγω στόχο τον προσπαθούμε συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς ακινήτων και παρέχοντες τις καλύτερες ψηφιακές υπηρεσίες για:

1. την διαφήμιση και την αναζήτηση ακίνητης περιουσίας σε όλον τον κόσμο.

2. την ανάπτυξη της ποιότητας των υπηρεσιών στις συμβάσεις ακινήτων

3. την σύναψη εταιρικών συμφωνιών παγκοσμίως.

4. την εναλλαγή πελατείας σε όλον τον κόσμο.

5. το ψηφιακό μάρκετινγκ και την διαφήμιση.

H Domaza προσφέρει σε όλους τους πελάτες της που αναζητούν μια ιδιοκτησία για αγορά ή ενοικίαση, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μία περιεκτική βάση δεδομένων η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες λίστες ελκυστικών ακινήτων από κορυφαίες εταιρίες μεσιτείας ακινήτων και κατασκευαστικές, σε όλο τον κόσμο.

Η Domaza παρέχει στους συνεργάτες της τον καλύτερο τρόπο παρουσίασης της ακίνητης περιουσίας τους, και σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο μέσω του αυτόματου συστήματος uploading (ανεβάσματος) της λίστας ακινήτων τους, σε πάνω από 20 γλώσσες.  

Η Domaza εστιάζει σε τρείς λέξεις-κλειδιά τα οποία καθορίζουν τον τύπο των επισκεπτών της:

1. Κατηγορία “Ιδιοκτησίες” – στοχεύει σε ιδιώτες – φυσικά πρόσωπα ή σε άλλες  νομικές οντότητες οι οποίοι αναζητούν ή θέλουν να προωθήσουν τα ακίνητά τους στον τομέα της αγοράς και της ενοικίασης.

2. Κατηγορία “Επενδυτικές Μελέτες” – στοχεύει σε επενδυτές και κατασκευαστικές εταιρίες.

3. Κατηγορία “Επιχειρήσεις” – στοχεύει σε επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ή να «τρέξουν» μια προϋπάρχουσα επιχείρηση.

 

Τι σας προσφέρει η Domaza?

1. Πελάτες από όλο τον κόσμ

2. Δωρεάν website ακινήτων

3. Εύκολη απεικόνιση της οριζόντιας ιδιοκτησίας σας

Η διεθνής πλατφόρμα www.domaza.org έχει πάνω 70 τοπικά sites. Κάθε δημοσιευμένη ιδιοκτησία στην Domaza είναι ορατή αυτόματα σε όλα τα sites της, μαζί με όλες τις σχετικές πληροφορίες σε αυτόματη αλλά επαγγελματική μετάφραση σε πάνω από 20 γλώσσες, παρέχοντας τον καλύτερο τρόπο προώθησης των ακινήτων στους πελάτες της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με την Domaza μπορείτε να έχετε ένα δωρεάν πολύγλωσσο και πλήρως επαγγελματικό website όπου μπορείτε να διαφημίσετε την συνολική λίστα των ακινήτων και των υπηρεσιών σας. Επιπλέον, οι ιδιοκτησίες σας θα είναι εμφανείς σε όλους τους επισκέπτες του εταιρικού σας website αλλά και από τους επισκέπτες της  Domaza.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πωλήσετε διαμερίσματα σε μία οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία, σας προσφέρουμε ένα μοναδικό σύστημα το οποίο σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε τα διαμερίσματά σας κάτω από την ίδια συνολική καταχώρηση όλης της οριζόντιας ιδιοκτησίας σας. Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για κάθε ακίνητο ξεχωριστά όπως: χαρακτηριστικά, τιμή, φωτογραφίες, κάτοψη ορόφου, καθώς και να μαρκάρετε ποια διαμερίσματα σας είναι διαθέσιμα, «κλεισμένα», ή ήδη έχουν πωληθεί!

4. Σύστημα διαχείρισης για πελάτες και υπαλλήλους

5. Αυτόματο upload (ανέβασμα) της λίστας ιδιοκτησιών σας - XML feed

6. Multi-channel marketing

Οι εταιρίες του real estate μπορούν να επωφεληθούν από την επιλογή της δημιουργίας ανεξάρτητων προφίλ για όλες τις εταιρίες του real estate. Οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιούν το σύστημά μας την ίδια στιγμή από ξεχωριστούς λογαριασμούς και να διαχειρίζονται την λίστα ιδιοκτησιών τους, καθώς και τους πελάτες τους.

Η Domaza στοχεύει και μέσω του αυτόματου συστήματος ανεβάσματος ιδιοκτησιών - Xml Feed  στην προώθηση των προσφορών ιδιοκτησίας σας, και στο να ενδυναμώσει τις πωλήσεις σας και να αυξήσει τους πελάτες σας σε όλο τον κόσμο εύκολα, χωρίς πολλή προσπάθεια και κόπο!

Καθώς η Domaza συμμετέχει σε διάφορες καμπάνιες marketing σε όλο τον κόσμο, στοχεύουμε στην προώθηση των προσφορών ιδιοκτησίας σας, στο να ενδυναμώσει τις πωλήσεις σας και να αυξήσει τους πελάτες σας σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε την συνεργασία Σας με την Domaza  ΤΩΡΑ!